TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
Tapasmenu 250,- pr. person
- Rimet laks m/ rygeostcreme, saltagurk, maltjord og ærteskud
- Syltet kinaradise m/ frisk krabbe urter salat
- Mini tærter m/ BBQ, porre og spinat
- Kartoffel-urte lasagne (mille feue: lagdelt) m/ sprød panchetta
- Braiseret svinekæbe m/ frisk ærter og ribs
- Krondyr vildt med spidskål og mini gulerødder
Mulighed for tilkøb af:
- Vine
- Gourmetsafter: high-end alkoholfrie drikkevarer
- Alkoholfrie vine
- Druesafter af høj kvalitet
- Danske økologiske sodavand og safter
Bestil inden onsdage kl. 19:00
- klik på 'bestil' her nederst på siden
- eller send email til selskab@frederikskoekken.dk
Plads til 12 om langbordet