Kontakt

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

 

Sensommer buffet
(fra 15.aug – 19.sept)

 

2 retter 295,- (Forret og hovedret)

3 retter 345,- (Forret, hovedret og dessert)

________________________________________________

Forret - tallerkenanrettet

- Rimmet, røget helleflynder med urter & salat med rugbrød knas

- Jomfruhummer med mango creme, salat & jordskokke chips

 

Hovedretsbuffet

- Langtidsstegt lammekølle med timian & hvidløg

- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg,
  hertil portvinsauce

 

Garniture

- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
  (kantareller, kejserhatte, østershatte samt porto bello)

- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær & brombær

- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder & ovnbagte nye løg

- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/purløg mayonnaise
   & malt jord

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

Dessert - anrettet i små glasskåle

- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme

 

________________________________________________

 

Bestilling v/minimum 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 

Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk

 

Frokostordninger

frokost@frederikskoekken.dk

 

Al telefonisk kontakt:

+45 2868 6086