Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

Sensommer buffet
(fra 15.aug – 19.sept)

 

2 retter 325,- (Forret og hovedret)

3 retter 375,- (Forret, hovedret og dessert)

________________________________________________

Forret - tallerkenanrettet

- Rimmet, røget helleflynder m/urter & salat m/ rugbrød knas

- Jomfruhummer m/mango creme, salat & jordskokke chips

 

Hovedretsbuffet
- Langtidsstegt lammekølle med timian & hvidløg

- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg,
  hertil portvinsauce

 

Garniture til hovedret

- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
  (kantareller, kejserhatte, østershatte samt porto bello)

- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær & brombær

- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder
    & ovnbagte nye løg

- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/purløg

   mayonnaise  & malt jord

 

Hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader

 

Dessert - anrettet i små glasskåle

- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme

 

Bestilling v/minimum 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

bestil sensommer buffet

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086