Kontakt

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

 

 1. Forskelligfarvede minitomater m/ basilikum & mini mozzarellaer

 

2. Nye gulerødder hvidvinsdampede og grillet m/ urter

 

3. Vandmelon m/ øko gedeost (fra Tebstrup) & ristede græskarkerner

 

4. Citronsyltede kantareller, kejserhatte, østershatte samt portobello svampe, urter & blåbær

 

5. Rød- og hvidspidskål, friske æbler, brombær, lime & hasselnøddedrys

 

6. Rød endivie salat m/ avocado, mango & ristede valnødder

 

7. Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost

 

8. Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner & parmesanflager

 

9. Caesar salat: romainesalat, stegte bøgehatte, friskbælgede ærter, parmesan flager & ristet pancetta

 

10. Stegt aubergine, urter, granatæble & gedefeta

 

11. Nordisk coleslaw: strimlet hvid- og rød spidskål, grønkål & gulerødder m/ristede hvedekerner

 

12. Hvid bønnesalat m/ små tern af forskellige farvede peberfrugter, rødløg & urter

 

Salater
til efterårs menuer 2021

vælg salater


Tilvalg af alternative salater

til hovedretsmenuerne

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086