Festmenuer til
særlige begivenheder

﷯

Vi rådgiver og hjælper med at vælge den rette menu

til dit bryllup, barnedåb, konfirmation,

non-firmation, jubilæum, højtid
eller særlige mærkedage.

 

Vi tager altid en god snak, og hjælper med:

- den rette menuoplevelse som passer til din fest

- det bedste tidspunkt for levering og anretning

- de rette mængder mad , så ingen går sultne

fra festen

- kokke/personale som kan hjælpe med at

få alt til at glide

- leje af festudstyr så rammerne 'spiller'

 

 

se vores 20121 menuer

 

Konfirmationsmenu
fra 325,-

Anrettet forretstallerken & hovedretsbuffet

Anrettet forret
(vælg 2) fra 135,-

1) Grillet tun m/ avocado / wasabi purè, tangsalat, vagtelæg & syltede melonkugler

2) stegt jomfruhummer m/ syltet mango & æble/chili purè

3) Grillet kammusling m/ safran / pastinak purè & karl johan-creme

4) Rimmet laks eller bøgerøget laks m/ rygeost creme, salt agurker, rødbedesyltede perleløg, ærteskud og maltjord

 

 

Hovedretsbuffet inkl. garniture
(vælg 2) fra 190,-

1) Langtidsstegt kalvefilet (sous vide) m/ urter anrettet som medaillon m/ esdragonglace

2) Confiterede perlehønelår m/ timian, hvidløg & rødløgs- kompot

3) Lammekrone m/ oliven tapanade og ovnbagte tomater

4) Braiseret svinekæbe m/ spidskål og ribs

 

Garniture forslag (alternative salater – se vores salater)

- Citrus marinerede svampe: bøgehatte, kantareller, portobello etc.  anrettet m/ urtesalat & grønne bønner

- Endivie salat m/ avocado, appelsinfileter & ristede valnødder

- Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost

- Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner & parmesanflager

- Små kartofler vendt i urter & saltmandler

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmerørte tapanader

 

 

Dessertbuffet
til merpris 65,- pr person (vælg 1)

1) Chokoladekage Gateau Marcel m/ syltede skovbær og hvid chokolade pannacotta

2) Tærte m/ årstidens bær med 2 slags friskrørt is



Bestilling v/min 30 personer
- forret leveres anrettet på tallerken

- hovedretsbuffet lev. på porcelæn
- ekskl. lev. 350,-
- ekskl. afhentn. af brugt service 350,-


 Alle priser med forbehold for prisudsving fra vores leverandører
Vi tilrettelægger konfirmationsmenuer så der ikke er behov for en kok ved servering. Maden leveres af fagkyndig, som forklarer og hjælper lidt til med anretning.

bestil konfirmationsmenu

 

Festmenu
3 retter 395,-

4 retter 495,-

Eksempler på tallerkenanrettet
mad m/ kok
(Bemærk: denne menu er ikke en fast menu,
men bruges som udgangspunkt og ændres
efter årstid i samråd med kunde)

bestil festmenu

Forret (vælg 1)

1) Grillet tun med hyben pure med dild ”sponge cake”, ramsløg sne og kartoffel sten

2) Stenbiderrogn på en løvstikke vaffel med lime curd, syltede perleløg, salt agurk og brændt porre

3) Koldrøget kammusling med agurkecreme, radise crudité, syltede æbler samt malt tuile

 

 

Mellemret (vælg 1)

1) Vildt terrine m/ urter, glaserede rødbeder i trøffel mayo, kartoffel sten samt ramsløgs ”sponge cake”

2) Hvid asparges panacotta m/ skovsyre sobert
 og ristet rugbrød

 

 

Hovedret (vælg 1)

1)  Sprængt oksemørbrad i sous vide m/ sellericreme i sifon m/ små gulerødder vendt i estragon, confiteret selleri og  ristet hjertesalat. Dertil trøffel sauce m/ små danske ristede kartofler.

2)  Sommerbuk (sæson fra 16. maj til 15. juli) langtidsstegt ved  56° anrettet m/ røget pastinak creme i sifon m/ glaserede små rødbeder og stegte brisler, grillede kejserhatte og bagte nye løg. Hertil morkel sauce samt nye danske ristede kartofler.

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

 

Dessert (vælg 1)

1) Rabarbertærte m/ vanilje creme

2) Friske hindbær med hindbær pure og hindbærsobert m/ havreknas og chokolade ganache

3) Jordbærsymfoni - m/ rå marinerede jordbær på en jordbær puré, jordbær sorbet og chokolade ganache

 

Bestilling v/min. 10 - max 20 pers.

(ved over 20 pers. anbefales  buffetløsning
m/ anrettet forret)

 

- 2500,- kok til tallerkenanretning
   i max. 5 timer

 

 

- ekskl. levering 350,-

- ekskl. afhentn. af brugt service 350,-

 

 

Sensommer buffet

(fra 15.aug – 19.sept)


3 retter 325,-
(Forret og hovedret)

 

4 retter 375,-

(Forret, hovedret og dessert)

Forret - tallerkenanrettet

- Rimmet, røget helleflynder m/urter & salat m/

    rugbrød knas

- Jomfruhummer m/mango creme, salat &

    jordskokke chips

 

Hovedretsbuffet
- Langtidsstegt lammekølle med timian &

    hvidløg

- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg, hertil portvinsauce

 

Garniture til hovedret

- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
  (kantareller, kejserhatte, østershatte samt

   porto bello)

- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær &

    brombær

- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder
    & ovnbagte nye løg

- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/

   purløg mayonnaise  & malt jord

 

Hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader

 

Dessert - anrettet i små glasskåle

- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme

 

Bestilling v/minimum 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

bestil sensommer menu