Vi rådgiver og hjælper med at vælge den rette menu
til dit bryllup, barnedåb, konfirmation,
non-firmation, jubilæum, højtid
eller særlige mærkedage.
Vi tager altid en god snak, og hjælper med:
- den rette menuoplevelse som passer til din fest
- det bedste tidspunkt for levering og anretning
- de rette mængder mad , så ingen går sultne
fra festen
- kokke/personale som kan hjælpe med at
få alt til at glide
- leje af festudstyr så rammerne 'spiller'
se vores 20121 menuer
1) Grillet tun m/ avocado / wasabi purè, tangsalat, vagtelæg & syltede melonkugler
2) stegt jomfruhummer m/ syltet mango & æble/chili purè
3) Grillet kammusling m/ safran / pastinak purè & karl johan-creme
4) Rimmet laks eller bøgerøget laks m/ rygeost creme, salt agurker, rødbedesyltede perleløg, ærteskud og maltjord
1) Langtidsstegt kalvefilet (sous vide) m/ urter anrettet som medaillon m/ esdragonglace
2) Confiterede perlehønelår m/ timian, hvidløg & rødløgs- kompot
3) Lammekrone m/ oliven tapanade og ovnbagte tomater
4) Braiseret svinekæbe m/ spidskål og ribs
Garniture forslag (alternative salater – se vores salater)
- Citrus marinerede svampe: bøgehatte, kantareller, portobello etc. anrettet m/ urtesalat & grønne bønner
- Endivie salat m/ avocado, appelsinfileter & ristede valnødder
- Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost
- Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner & parmesanflager
- Små kartofler vendt i urter & saltmandler
Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmerørte tapanader
1) Chokoladekage Gateau Marcel m/ syltede skovbær og hvid chokolade pannacotta
2) Tærte m/ årstidens bær med 2 slags friskrørt is
Bestilling v/min 30 personer
- forret leveres anrettet på tallerken
- hovedretsbuffet lev. på porcelæn
- ekskl. lev. 350,-
- ekskl. afhentn. af brugt service 350,-
Alle priser med forbehold for prisudsving fra vores leverandører
Vi tilrettelægger konfirmationsmenuer så der ikke er behov for en kok ved servering. Maden leveres af fagkyndig, som forklarer og hjælper lidt til med anretning.
1) Grillet tun med hyben pure med dild ”sponge cake”, ramsløg sne og kartoffel sten
2) Stenbiderrogn på en løvstikke vaffel med lime curd, syltede perleløg, salt agurk og brændt porre
3) Koldrøget kammusling med agurkecreme, radise crudité, syltede æbler samt malt tuile
1) Vildt terrine m/ urter, glaserede rødbeder i trøffel mayo, kartoffel sten samt ramsløgs ”sponge cake”
2) Hvid asparges panacotta m/ skovsyre sobert
og ristet rugbrød
1) Sprængt oksemørbrad i sous vide m/ sellericreme i sifon m/ små gulerødder vendt i estragon, confiteret selleri og ristet hjertesalat. Dertil trøffel sauce m/ små danske ristede kartofler.
2) Sommerbuk (sæson fra 16. maj til 15. juli) langtidsstegt ved 56° anrettet m/ røget pastinak creme i sifon m/ glaserede små rødbeder og stegte brisler, grillede kejserhatte og bagte nye løg. Hertil morkel sauce samt nye danske ristede kartofler.
Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader
1) Rabarbertærte m/ vanilje creme
2) Friske hindbær med hindbær pure og hindbærsobert m/ havreknas og chokolade ganache
3) Jordbærsymfoni - m/ rå marinerede jordbær på en jordbær puré, jordbær sorbet og chokolade ganache
- Rimmet, røget helleflynder m/urter & salat m/
rugbrød knas
- Jomfruhummer m/mango creme, salat &
jordskokke chips
Hovedretsbuffet
- Langtidsstegt lammekølle med timian &
hvidløg
- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg, hertil portvinsauce
Garniture til hovedret
- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
(kantareller, kejserhatte, østershatte samt
porto bello)
- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær &
brombær
- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder
& ovnbagte nye løg
- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/
purløg mayonnaise & malt jord
Hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader
Dessert - anrettet i små glasskåle
- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme