(maj-okt.)
'Ka'-selv'?
- Grillbuffetten er tilberedt så du sagtens selv
kan grille.
'Orker-ikke-selv'?
- For kr. 2800,- v/ ml. 20-50 pers. kan vi sørge
for alt grillarbejdet: grill, kul, optænding
og 1 kok i 3-4 timer samt levering og
afhentning af udstyr.
Vælg 2 slags kød / pølse af følgende:
- Steaks af ribeye – langtidstilberedt og trancheret af kok
(+ 20,- xtra pr. person)
- Grillet marineret unghanebryst
- Confiteret perlehønelår m/ hvidløg, rosmarin &
citronskal
- Diverse 100g svin- & oksepølser fra Nørre
Søbyslagteren m/ ristede løg og sennep/ketchuper
- Short ribs hjemmerøget med barbeque sauce
- Porchetta - taliensk flæskesteg med hvidløg og
rosmarin
- Sommerbuk (når sæson) (+ 35,- xtra pr. person)
- Laksesteaks
Vælg 1 af følgende saucer:
- Esdragon glace
- Timian glace
- Trøffel glace
- Rødvins glace
- Bearnaise sauce (+ 10,- xtra pr. person)
Salatbuffetmenu
(grønsager varierer v/sæsonskift):
- Citrus marinerede svampe: bøgehatte, kantareller, portobello etc. anrettet m/ urtesalat & grønne bønner
- Endivie salat m/ avocado, appelsinfileter & ristede valnødder
- Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost
- Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner &
parmesanflager
- Små kartofler vendt i urter & saltmandler
Hjemmebagt økologisk brød & hjemmelavede tapanader
ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris
Bestilling v/min. 20 pers.- anrettes i porcelænsfade
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning af brugt service 350,-
Ekskl. levering, afhentning, leje af grill. kul,
optændning & kok i 3-4 timer: 2500,- (v/ 20-40 pers)
1. Forskelligfarvede minitomater m/ basilikum & mini mozzarellaer
2. Nye gulerødder hvidvinsdampede og grillet
m/ urter
3. Vandmelon m/ øko gedeost (fra Tebstrup)
& ristede græskarkerner
4. Citronsyltede kantareller, kejserhatte, østershatte samt portobello svampe, urter
& blåbær
5. Rød- og hvidspidskål, friske æbler, brombær, lime & hasselnøddedrys
6. Rød endivie salat m/ avocado, mango & ristede valnødder
7. Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost
8. Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner
& parmesanflager
9. Caesar salat: romainesalat, stegte bøgehatte, friskbælgede ærter, parmesan flager & ristet pancetta
10. Stegt aubergine, urter, granatæble & gedefeta
11. Nordisk coleslaw: strimlet hvid- og rød spidskål, grønkål & gulerødder m/ristede hvedekerner
12. Hvid bønnesalat m/ små tern af forskellige farvede peberfrugter, rødløg & urter
- Rimmet, røget helleflynder m/urter & salat m/
rugbrød knas
- Jomfruhummer m/mango creme, salat &
jordskokke chips
Hovedretsbuffet
- Langtidsstegt lammekølle med timian &
hvidløg
- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg, hertil portvinsauce
Garniture til hovedret
- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
(kantareller, kejserhatte, østershatte samt
porto bello)
- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær &
brombær
- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder
& ovnbagte nye løg
- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/
purløg mayonnaise & malt jord
Hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader
Dessert - anrettet i små glasskåle
- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme
Sliders (mini burgers) som buffet eller reception
- Alt er anrettet på fade og klar til at komme
på buffetbordet.
- Al varm mad er pakket i termokasser
- I stiller selv op og anretter på buffetborde
Vil du ha' hjælp?
- 1 kok i 3-4 timer der tilbereder og anretter
jeres slidersbuffet til studenterfesten.
Kr. 2500,- v/ under 50 pers.
- 2 kokke 3-4 timer, der tilbereder og anretter
jeres slidersbuffet til studenterfesten.
Kr. 3500,- v/ over 50 pers.
Vælg 4 'slidersfyld'
1) Porchetta m/ urter, trøffel creme, hjemmesyltede
rødbeder og spidskål
2) Pulled turkey eller pulled turkey barbeque sauce,
colesaw og syltede rødløg
3) Short ribs, chili mayo og syltede rabarber
4) Små øko hakkebøffer, ærte-estragon-creme,
karameliseret løg m/ ristede svampe og syltede
agurker
5) Varmrøget laks m/ avokado og avokado creme
6) Vegtar slider: portobello svampe og Karl Johan
creme og ovnbagte tomater m/ rosmarin
Slidersboller: mini briocheboller ca 30-35 g
Hjemmelavede dressinger og tapanader
Tilvalg til merpris:
- Hjemmelavede fries (+ 25 kr)
- Hjemmelavede sweet potatoe fries (+ 25 kr)
- Fritte løgring (+ 25 kr)
Bestilling v/min. 40 pers.- anrettes i porcelænsfade
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning af brugt service 350,-
Ekskl. levering, afhentning, leje af grill. kul, optændning & kok i 3-4 timer: 2500,-
- Bruchettas m/ stegte kæmpe rejer m/ hvidløg, persille og chili
- Carpaccio af (vælg ml) fersk oksemørbrad eller gravad okseinderlår m/ basilikum, parmesanost, rosmarinbagte tomater og salat
- Vitello tonato - kalvefilet i hvidvinslage m/ tapanadesauce af hvidløg, basilikum, kapers og tun
- Saltimbocca af unghane viklet i serranoskinke m/ salvie og parmesanost
Salater til buffetten
1) Stegt aubergine, urter, granatæble og gedefeta
2) Forskellige farvede små tomater, basilikum og minimozarella
3) Grønne bønner, majsflager og syltede løg
4) Caesar salat: avocado, stegte portobello svampe og friskbælgede ærter (ved sæson)
5) Frisk ravioli m/ svampecreme
Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader
(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)
1) Lufttørret skinke m/ artiskokhjerter og artiskokpuré
2) Lakseroulade af kold og varmrøget laks m/ sennep-purløgscreme og syltede perleløg
1) Sprødstegt confitbagt perlehønelår
2) Helstegt kalvefilet m/ trøffelsauce
3) Pommes Anna: lagdelte kartofler, bagt m/ skalotteløg,
hvidløg, urter & smør
1) Rød- og hvidspidssalat m/ grønkål, friske æbler,
lime & hasselnøddrys
2) Rød endivie salat m/avocado, mango & ristede valnødder
3) Ovnbagte rødbeder m/ brombær, urter & Tebstrup gedeost
4) Salat m/ ovnbagte & glacerede rodfrugter m/ rosenkålblade & stegte bøgehatte
- Hjemmebagt økologisk brød og hjemmelavede tapanader
(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)
- Stegte kammuslinger på polenta med kejserhatte & safransky
- Stegt havtaskemedaillon m/ grillede peberfrugter & aioli
- Kalvetournados m/ skovdue
Garniture
- Salat af grønkål m/ syltede saltbagte selleri, bagt græskar,
ristede valnødder, æbler, ribs / granatæbler & urtemarinade
- Bøgehatte m/ gule beder samt rosenkåls blade i lime
- Endivesalat m/ appelsinfiletter, brombær, hasselnødder &
mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)
- Pommes Anna, lagdelt & bagt m/ skalotteløg, hvidløg, urter & smør
Inkl. hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader
Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris
Danske oste 35,-
Dessert 45,-
- Pandestegt rødspætte fileter m/ hjemmerørt remoulade, citron & dild
- Håndpillede rejer, økologiske æg, rogn & urtecreme
- Bøgerøget halehængt færøsk laks m/ lakridsmarineret skorzonerrødder & glaskål
- Kyllingesalat (kyllinger fra Allégårdens fritgående kylling) m/ ristede svampe & ristet pancetta
- Enebærmarineret rosastegt andebryst m/ glaserede tyttebær stjerneanis
- Kamsteg (dyrevelfærd fra Grambogård / Svenbogård) m/ syltede abrikoser, rosmarin & hjemmelavede sprøde flæskesvær
Lunt tilbehør
- Hjemmelavet lun rødkål m/ svesker & bagte rødbeder m/ kanel
To kolde salater
- Hjertesalat m/ syltede pærer, kastanjer, blåbær & ristede boghvedekerner
- Babygrønkål m/ røde grapefrugt fileter, gule beder,
gedeost & ristede valnødder
- Økologisk rugbrød, hvedefocaccia m/ gran
- Rørt økologisk smør
- Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
_________________________________________________