Lækre buffeter
til selskaber

 Lad os stå for maden - så får du mere tid til gæsterne. Vi leverer buffeter til store og små selskaber, lige fra den personlige hjemmemiddag 
til den store firmafest Se vores buffetter:
﷯

 

Grillbuffet fra 245,-

(maj-okt.)

'Ka'-selv'?

- Grillbuffetten er tilberedt så du sagtens selv

   kan grille.

 

'Orker-ikke-selv'?
- For kr. 2800,- v/ ml. 20-50 pers. kan vi sørge

   for alt grillarbejdet: grill, kul, optænding
   og 1 kok i 3-4 timer samt levering og

   afhentning af udstyr.


Vælg 2 slags kød / pølse af følgende:

- Steaks af ribeye – langtidstilberedt og trancheret af kok
     (+ 20,- xtra pr. person)

- Grillet marineret unghanebryst

- Confiteret perlehønelår m/ hvidløg, rosmarin &

  citronskal

- Diverse 100g svin- & oksepølser fra Nørre

   Søbyslagteren m/ ristede løg og sennep/ketchuper

- Short ribs hjemmerøget med barbeque sauce

- Porchetta - taliensk flæskesteg med hvidløg og

   rosmarin

- Sommerbuk (når sæson) (+ 35,- xtra pr. person)

- Laksesteaks

 

Vælg 1 af følgende saucer:

- Esdragon glace

- Timian glace

- Trøffel glace

- Rødvins glace

- Bearnaise sauce (+ 10,- xtra pr. person)

 

Salatbuffetmenu
(grønsager varierer v/sæsonskift):

- Citrus marinerede svampe: bøgehatte, kantareller, portobello etc.  anrettet m/ urtesalat & grønne bønner

- Endivie salat m/ avocado, appelsinfileter & ristede valnødder

- Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost

- Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner &

   parmesanflager

- Små kartofler vendt i urter & saltmandler

 

Hjemmebagt økologisk brød & hjemmelavede tapanader

ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris

 

 

Bestilling v/min. 20 pers.- anrettes i porcelænsfade
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning af brugt service 350,-
Ekskl. levering, afhentning, leje af grill. kul,
optændning & kok i 3-4 timer: 2500,-  (v/ 20-40 pers)

 

bestil grillbuffet

 

Salat idéer

 

1. Forskelligfarvede minitomater m/ basilikum & mini mozzarellaer

 

2. Nye gulerødder hvidvinsdampede og grillet
m/ urter

 

3. Vandmelon m/ øko gedeost (fra Tebstrup)
& ristede græskarkerner

 

4. Citronsyltede kantareller, kejserhatte, østershatte samt portobello svampe, urter
& blåbær

 

5. Rød- og hvidspidskål, friske æbler, brombær, lime & hasselnøddedrys

 

6. Rød endivie salat m/ avocado, mango & ristede valnødder

 

7. Ovnbagte rodfrugter m/ brombær & Tebstrup gedeost

 

8. Grønne bønner, rucola, majsflager, pinjekerner
& parmesanflager

 

9. Caesar salat: romainesalat, stegte bøgehatte, friskbælgede ærter, parmesan flager & ristet pancetta

 

10. Stegt aubergine, urter, granatæble & gedefeta

 

11. Nordisk coleslaw: strimlet hvid- og rød spidskål, grønkål & gulerødder m/ristede hvedekerner

 

12. Hvid bønnesalat m/ små tern af forskellige farvede peberfrugter, rødløg & urter

 

Sensommer buffet

(fra 15.aug – 19.sept)


3 retter 325,-
(Forret og hovedret)

 

4 retter 375,-

(Forret, hovedret og dessert)

bestil sensommerbuffet

Forret - tallerkenanrettet

- Rimmet, røget helleflynder m/urter & salat m/

    rugbrød knas

- Jomfruhummer m/mango creme, salat &

    jordskokke chips

 

Hovedretsbuffet
- Langtidsstegt lammekølle med timian &

    hvidløg

- Smørstegt, farseret vagtel og svampe med urter & hvidløg, hertil portvinsauce

 

Garniture til hovedret

- Salat af citronsyltede svampe m/ urter
  (kantareller, kejserhatte, østershatte samt

   porto bello)

- Hjertesalat m/ ristede nødder, blåbær &

    brombær

- Bønnesalat m/ ovnbagte små mini gulerødder
    & ovnbagte nye løg

- Ny-opgravede kartofler, som kartoffelsalat m/

   purløg mayonnaise  & malt jord

 

Hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader

 

Dessert - anrettet i små glasskåle

- Sæsonens friske bær m/ havreknas, karamel-vanille creme

 

Bestilling v/minimum 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

 

Sliders buffet

fra 175,-

Efterårsbuffet
2 retter 295,-

(forret og hovedret - fra 17.sept - 16. nov)

 

 


Sliders (mini burgers) som buffet eller reception

- Alt er anrettet på fade og klar til at komme
  på buffetbordet.

- Al varm mad er pakket i termokasser

- I stiller selv op og anretter på buffetborde

 

 

Vil du ha' hjælp?

- 1 kok i 3-4 timer der tilbereder og anretter
   jeres slidersbuffet til studenterfesten.  
   Kr. 2500,- v/ under 50 pers.

 

- 2 kokke 3-4 timer, der tilbereder og anretter

   jeres slidersbuffet til studenterfesten.

   Kr. 3500,- v/ over 50 pers.

 

 

 


Vælg 4 'slidersfyld'

1) Porchetta m/ urter, trøffel creme, hjemmesyltede

  rødbeder og spidskål

2) Pulled turkey eller pulled turkey barbeque sauce,

   colesaw og syltede rødløg

3) Short ribs, chili mayo og syltede rabarber

4) Små øko hakkebøffer, ærte-estragon-creme,

   karameliseret løg  m/ ristede svampe og syltede
      agurker

5) Varmrøget laks m/ avokado og avokado creme

6) Vegtar slider: portobello svampe og Karl Johan

  creme og ovnbagte tomater m/ rosmarin

 

 

Slidersboller: mini briocheboller ca 30-35 g


Hjemmelavede dressinger og tapanader

 

 

Tilvalg til merpris:

- Hjemmelavede fries (+ 25 kr)

- Hjemmelavede sweet potatoe fries (+ 25 kr)

- Fritte løgring (+ 25 kr)

 

 

Bestilling v/min. 40 pers.- anrettes i porcelænsfade
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning af brugt service 350,-
Ekskl. levering, afhentning, leje af grill. kul, optændning & kok i 3-4 timer: 2500,-

 

bestil sliderbuffet

 

Eksempel på fransk buffet fra 245,-

 

bestil fransk buffet

 

Eksempel på italiensk buffet fra 245,-

 

Buffet

- Bruchettas m/ stegte kæmpe rejer m/ hvidløg, persille og chili

- Carpaccio af (vælg ml) fersk oksemørbrad eller gravad okseinderlår m/ basilikum, parmesanost, rosmarinbagte tomater og salat

- Vitello tonato - kalvefilet i hvidvinslage m/ tapanadesauce af hvidløg, basilikum, kapers og tun
- Saltimbocca af unghane viklet i serranoskinke m/ salvie og parmesanost

 

Salater til buffetten

1) Stegt aubergine, urter, granatæble og gedefeta

2) Forskellige farvede små tomater, basilikum og minimozarella

3) Grønne bønner, majsflager og syltede løg

4) Caesar salat: avocado, stegte portobello svampe og friskbælgede ærter (ved sæson)

5) Frisk ravioli m/ svampecreme

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)

 

 

Bestilling v/min. 20 personer
Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

 

bestil italiensk buffet

Forretsbuffet

1) Lufttørret skinke m/ artiskokhjerter og artiskokpuré

2) Lakseroulade af kold og varmrøget laks m/ sennep-purløgscreme og syltede  perleløg



Hovedretsbuffet

1) Sprødstegt confitbagt perlehønelår

2) Helstegt kalvefilet m/ trøffelsauce
3) Pommes Anna: lagdelte kartofler, bagt m/ skalotteløg,
    hvidløg, urter & smør


Salater til hovedretsbuffet

1) Rød- og hvidspidssalat m/ grønkål, friske æbler,
    lime & hasselnøddrys

2) Rød endivie salat m/avocado, mango & ristede valnødder

3) Ovnbagte rødbeder m/ brombær, urter & Tebstrup gedeost

4) Salat m/ ovnbagte & glacerede rodfrugter m/ rosenkålblade & stegte bøgehatte

 

- Hjemmebagt økologisk brød og hjemmelavede tapanader

(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)

 

Bestilling v/min. 20 personer
Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

 

 

Efterårsmenu

Forret - tallerkenanrettet

- Stegte kammuslinger på polenta med kejserhatte & safransky

- Stegt havtaskemedaillon m/ grillede peberfrugter & aioli

 

Hovedretsbuffet

- Kalvetournados m/ skovdue

 

Garniture

- Salat af grønkål m/ syltede saltbagte selleri, bagt græskar,

ristede valnødder, æbler, ribs / granatæbler & urtemarinade

- Bøgehatte m/ gule beder samt rosenkåls blade i lime

- Endivesalat m/ appelsinfiletter, brombær, hasselnødder &

 mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)

- Pommes Anna, lagdelt & bagt m/ skalotteløg, hvidløg, urter & smør

 

Inkl. hjemmebagt økologisk brød & diverse hjemmelavede tapanader

 

 

Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris

 

Tilvalg-merpris

Danske oste  35,-
Dessert  45,-

 

Pris er v/min. 20 personer &

- anrettes & leveres på hvidt porcelæn
- er ekskl. levering 350,-
- er ekskl. afhentning 350,-

bestil efterårsbuffet

 

Traditionelle Julebuffetter (2019)

-

3 retters Julebuffet 355,-

m/  'Frederiks Køkken twist'

 


Forretsbuffet

- Pandestegt rødspætte fileter m/ hjemmerørt remoulade, citron & dild

-  Håndpillede rejer, økologiske æg, rogn  & urtecreme

- Bøgerøget halehængt færøsk laks m/ lakridsmarineret skorzonerrødder & glaskål

- Kyllingesalat (kyllinger fra Allégårdens fritgående kylling)  m/ ristede svampe & ristet pancetta

 

 

Hovedretsbuffet

- Enebærmarineret rosastegt andebryst m/ glaserede tyttebær stjerneanis

- Kamsteg (dyrevelfærd fra Grambogård / Svenbogård)  m/ syltede abrikoser, rosmarin & hjemmelavede sprøde flæskesvær

 

Lunt tilbehør

- Hjemmelavet lun rødkål m/ svesker & bagte rødbeder m/ kanel

 

To kolde salater

- Hjertesalat m/ syltede pærer, kastanjer, blåbær & ristede boghvedekerner

- Babygrønkål m/ røde grapefrugt fileter, gule beder,
gedeost & ristede valnødder

 

 

Brød og økosmør

-  Økologisk rugbrød, hvedefocaccia m/ gran
- Rørt økologisk smør

 

 

Desserter

- Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

 

_________________________________________________

 

Alle 'fra' priser er
- afhængig af antal personer

- ekskl. levering 350,-
- ekskl. afhentning af brugt service 350,-


Al mad anrettes og leveres i porcelænsfade og er lige til at sætte på buffetbordene.

 

bestil julebuffet