Andre siger

Det andre  siger
om vores mad

 

﷯
- Ikke sidste gang - Så er festen overstået. Er så glad for vi valgte en af jeres tapas buffeter. Alt var anderledes, velsmagende, 
kreativt og smukt anrettet. Smagte så godt alt sammen. 
Alle gæsterne roste maden. Var glad for e-mail om aftalen. 
Glad for sms på dagen om at nu kørte I hjemmefra. Var præcise i aflevering. Alt sammen noget man sætter pris på når man 
ikke selv styrer maden. 
Vi har ikke prøvet at få mad udefra før. 
Det bliver ikke sidste gang. Inger Lange _________________________________________________________ - Tusind tak - for et fantastisk måltid forleden! Det var meget generøst af jer at dele jeres Indienstur og øse ud af fantastisk mad og smag. Det var både velsmagende, mættende,
og rørende at I havde gjort jer sådan umage. Hilsener, Anja Toxværd, rumdesigner, JJW Arkitekter _________________________________________________________ - Tak - ...for mødemad som I leverede til 
et af vores møder ud af huset. Vores gæster, som kommer fra store virksomheder, 
roste jeres mad til skyerne, ja det var helt vildt!
 Gitte Larsen, Wellness medarbejder Rådet for Sikker Trafik _________________________________________________________ - Højt niveau - I har over de sidste par uger holdt et særdeles 
højt niveau på frokosten. 
Det har vi lagt mærke til, 
og det skal I virkelig have tak for. 
Havtaskekæber, svinekæber, rimmet laks, 
sortfodsskinke, brisler, skaldyrssalat 
- og det gode lyse brød. 
Også lækre kager, koldskålen i sommers, 
æblekage og kagerne generelt Vi føler os meget privilegerede at få frokost fra Frederiks Køkken, og I skal have ros – for selve menuen, råvarerne og udførelsen. Anders Thorsen, Partner Ark Advokatpartnerselskab _________________________________________________________ - Kære Frederiks Køkken - Jeg har igennem et år været den lykkelige spiser 
af jeres dejlige frokostordning, som I leverer til netværkstedet på Frederiksberg. Jeg har spist mig igennem mange frokostordninger 
og synes altid, at selv de gode ordninger 
ender med at være kedelige efter et stykke tid... Men efter 3 år med jeres kokkerier,
er jeg stadig begejstret over jeres evne 
til at variere maden. Tak for det! Kirsten Nymann, Inzights