Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

3 retters Julebuffet 355,-

- med et 'Frederiks Køkken twist'

 



Forretsbuffet

- Pandestegt rødspætte fileter m/ hjemmerørt remoulade, citron & dild

-  Håndpillede rejer, økologiske æg, rogn  & urtecreme

- Bøgerøget halehængt færøsk laks m/ lakridsmarineret skorzonerrødder & glaskål

- Kyllingesalat (kyllinger fra Allégårdens fritgående kylling)
m/ ristede svampe & ristet pancetta

 

 

Hovedretsbuffet

- Enebærmarineret rosastegt andebryst m/ glaserede tyttebær stjerneanis

- Kamsteg (dyrevelfærd fra Grambogård / Svenbogård)
m/ syltede abrikoser, rosmarin & hjemmelavede sprøde flæskesvær

 

Lunt tilbehør

- Hjemmelavet lun rødkål m/ svesker & bagte rødbeder
m/ kanel

 

To kolde salater

- Hjertesalat m/ syltede pærer, kastanjer, blåbær & ristede boghvedekerner

- Babygrønkål m/ røde grapefrugt fileter, gule beder,
gedeost & ristede valnødder

 

 

Brød og økosmør

-  Økologisk rugbrød, hvedefocaccia m/ gran
- Rørt økologisk smør

 

 

Desserter

- Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

 

______________________________________________________________

 

Alle 'fra' priser er
- afhængig af antal personer

- ekskl. levering 350,-
- ekskl. afhentning af brugt service 350,-


Al mad anrettes og leveres i porcelænsfade og er lige til at sætte på buffetbordene.

bestil julebuffet

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086