om os

kontakt

bestil

frokostordning - 28 68 60 86

mad i og ud af huset - 22 96 60 86

andre siger

 

Traditionelle julebuffetter

- med et 'Frederiks Køkken twist'

 

3 retters Julebuffet fra 355,-

2 retters Julebuffet fra 275,-

 

_____________________________________________________________________

3 retters Julebuffet:
(vælg 1 af 2 forretter)

F
orretsbuffet 1

- Fuldmodne islandske kryddersild med karrydressing, æbler,
  løg og kapers ’on the side’

- Rugmelspanerede, pandestegte sildefiletter i sursød lage
   m/ friske løgring, syltede rødløg og dildmayo

- Varmrøget færøsk laks (fra egen røgovn) m/ nelliker,
   fennikel crudité og appelsin kompot

 

Forretsbuffet 2

- Fuldfede islandske marinerede sild vendt i yoghurt dild

- Øko æg m/ håndpillede rejer og urtecreme

- Rimmet færøsk laks med enebær, lakrids og nelliker,
  samt fennikel crudité og appelsin kompot

 

Hovedretsbuffet

- Confiteret andelår m/ vanilie syltede abrikoser og letrøget kastanje

- Glaseret svinebryst (fritgående svin fra Grambo gård)
   i cognac glace m/ ristede svampe og hjemmelavede flæskesvær

- Hjemmelavet kyllingesalat (kyllinger fra Hopballe Mølle)
   m/ bacon og syltede blomme

- Dansk vildtterrin m/ syltede kvæder og pærer

- Hjemmelavet syltede rødkål, agurkesalat og bagte rødbeder
   i kanel, stjerne anis sirup

 - Grønkålssalat med karamelliseret kartoffelfondant, frisk pære og ristede valnødder

- Endiviesalat m/ friske figner og crudité af bolsje- og gule beder

 

Brød og økosmør

  - Hjemmelavet økologiske rugbrød & grovbrød
  - Rørt øko smør

 

Desserter (vælg 1 af 3)

1. Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

2. Creme brulee m/ lakrids-stjerne anis- og appelsinsmag

3. Glaceret æbletærte m/ vanille-kanelcreme

 

_____________________________________________________________________

 

2 retters Julebuffet:


Forretsbuffet

- Fuldmodne islandsk kryddersild med karrydressing, æbler,
  rødløg og kapers ’on the side’

- Øko æg m/ håndpillede rejer og urtecreme

- Rimmet færøsk laks med enebær, lakrids og nelliker, samt fennikel crudité og appelsin kompot

 

Hovedretsbuffet

- Confiteret andelår m/ vanilie syltede abrikoser og letrøget kastanje

- Glaseret svinebryst (fritgående svin fra Grambo gård)
   i cognac glace m/ ristede svampe og hjemmelavede flæskesvær

- Hjemmelavet kyllingesalat (kyllinger fra Hopballe Mølle)
   m/ bacon og syltede blomme

- Hjemmelavet syltede rødkål, agurkesalat og bagte rødbeder
   i kanel, stjerne anis sirup

 - Grønkålssalat med karamelliseret kartoffelfondant, frisk pære
   og ristede valnødder

- Endiviesalat m/ friske figner og crudité af bolsje- og gule beder

 

Brød og økosmør

  - Hjemmelavet økologiske rugbrød & grovbrød
  - Rørt øko smør

 

_____________________________________________________________________

 

 

Alle 'fra' priser er
- afhængig af antal personer

- ekskl. moms

- ekskl. levering 350,-
- ekskl. afhentning af brugt service 350,-


Al mad anrettes og leveres i porcelænsfade

OBS!!

Vi tager deværre ikke imod
flere bestillinger til december måned!

Vores decemberkalender
er nemlig helt og aldeles fyldt op!

 

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

Selskaber i og ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk 
+45 22 96 60 86

Frokostordninger

info@frederikskoekken.dk

+45 28 68 60 86