Kontakt

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

 

Traditionelle julebuffetter

- med et 'Frederiks Køkken twist'

 

3 retters Julebuffet fra 355,-

2 retters Julebuffet fra 275,-

 

__________________________________________________________________

 

3 retters Julebuffet:
(vælg 1 af 2 forretter)

F
orretsbuffet 1

- Fuldmodne islandske kryddersild m/ karrydressing, æbler,
   løg og kapers ’on the side’ og kogte æg.

-  Pandestegte rødspætte filetter m/ hjemmerørt remoulade,
   citron og rejer

-  Bøgerøget laks m/ enebærdrys, fennikel og appelsinfileter
   i let lakridsmarinade

 

Forretsbuffet 2

- Fuldfede islandske marinerede sild vendt i yoghurt dild

- Øko æg m/ håndpillede rejer og urtecreme

- Rimmet færøsk laks med enebær, lakrids og nelliker,
  samt fennikel crudité og appelsin kompot

 

Hovedretsbuffet

- Confiteret andelår m/ vanilie syltede abrikoser og letrøget kastanje

- Glaseret svinebryst (fritgående svin fra Grambo gård)
   i cognac glace m/ ristede svampe og hjemmelavede flæskesvær

- Hjemmelavet kyllingesalat (kyllinger fra Hopballe Mølle)
   m/ bacon og syltede blomme

- Dansk vildtterrin m/ syltede kvæder og pærer

- Hjemmelavet syltede rødkål, agurkesalat og bagte rødbeder
   i kanel, stjerne anis sirup

 - Grønkålssalat med karamelliseret kartoffelfondant, frisk pære og ristede valnødder

- Endiviesalat m/ friske figner og crudité af bolsje- og gule beder

 

Brød og økosmør

  - Hjemmelavet økologiske rugbrød & grovbrød
  - Rørt øko smør

 

Desserter (vælg 1 af 3)

1. Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

2. Creme brulee m/ lakrids-stjerne anis- og appelsinsmag

3. Glaceret æbletærte m/ vanille-kanelcreme

 

__________________________________________________________________

 

2 retters Julebuffet:


Forretsbuffet

- Fuldmodne islandsk kryddersild med karrydressing, æbler,
  rødløg og kapers ’on the side’

- Øko æg m/ håndpillede rejer og urtecreme

- Rimmet færøsk laks med enebær, lakrids og nelliker, samt fennikel crudité og appelsin kompot

 

Hovedretsbuffet

- Confiteret andelår m/ vanilie syltede abrikoser og letrøget kastanje

- Glaseret svinebryst (fritgående svin fra Grambo gård)
   i cognac glace m/ ristede svampe og hjemmelavede flæskesvær

- Hjemmelavet kyllingesalat (kyllinger fra Hopballe Mølle)
   m/ bacon og syltede blomme

- Hjemmelavet syltede rødkål, agurkesalat og bagte rødbeder
   i kanel, stjerne anis sirup

 - Grønkålssalat med karamelliseret kartoffelfondant, frisk pære
   og ristede valnødder

- Endiviesalat m/ friske figner og crudité af bolsje- og gule beder

 

Brød og økosmør

  - Hjemmelavet økologiske rugbrød & grovbrød
  - Rørt øko smør

 

__________________________________________________________________

 

 

Alle 'fra' priser er
- afhængig af antal personer

- ekskl. moms

- ekskl. levering 350,-
- ekskl. afhentning af brugt service 350,-


Al mad anrettes og leveres i porcelænsfade


OBS!
Vores ordrebog melder alt optaget!

Vi tager derfor desværre ikke imod flere forespørgsler på selskabs- og julemad her i  nov. og dec. 2019

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 

Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk

 

Frokostordninger

frokost@frederikskoekken.dk

 

Al telefonisk kontakt:

+45 2868 6086