TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
- Pandestegt rødspætte fileter m/ hjemmerørt remoulade, citron & dild
- Håndpillede rejer, økologiske æg, rogn & urtecreme
- Bøgerøget halehængt færøsk laks m/ lakridsmarineret skorzonerrødder & glaskål
- Kyllingesalat (kyllinger fra Allégårdens fritgående kylling)
m/ ristede svampe & ristet pancetta
- Enebærmarineret rosastegt andebryst m/ glaserede tyttebær stjerneanis
- Kamsteg (dyrevelfærd fra Grambogård / Svenbogård)
m/ syltede abrikoser, rosmarin & hjemmelavede sprøde flæskesvær
Lunt tilbehør
- Hjemmelavet lun rødkål m/ svesker & bagte rødbeder
m/ kanel
To kolde salater
- Hjertesalat m/ syltede pærer, kastanjer, blåbær & ristede boghvedekerner
- Babygrønkål m/ røde grapefrugt fileter, gule beder,
gedeost & ristede valnødder
- Økologisk rugbrød, hvedefocaccia m/ gran
- Rørt økologisk smør
- Traditionel ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
______________________________________________________________