TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
- Stegte kæmperejer på urte /svampe polenta m/ grillede
peberfrugter og fennikel cruditè
- Carpaccio af (vælg ml) fersk oksemørbrad eller gravad
okseinderlår m/ basilikum, parmesanost, rosmarinbagte
tomater og salat
- Vitello tonato - kalvefilet i hvidvinslage m/ tapanadesauce
af hvidløg, basilikum, kapers og tun
- Saltimbocca af unghane viklet i serranoskinke m/ salvie og
parmesanost
(Salater til buffetten)
1) Stegt aubergine, urter, granatæble og gedefeta
2) Forskellige farvede små tomater, basilikum og
minimozzarella
3) Grønne bønner, majsflager og syltede løg
4) Caesar salat: avocado, stegte portobello svampe og
friskbælgede ærter (ved sæson)
5) Frisk ravioli m/ svampecreme
Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader
(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)