om os

kontakt

bestil

frokostordning - 28 68 60 86

mad i og ud af huset - 22 96 60 86

andre siger

 

Eksempel på italiensk buffet fra 225,- (april-juni)


- Vitello tonato - kalvefilet i hvidvinslage m/ tapanadesauce
  af hvidløg, basilikum, kapers og tun

- Fennikelgravad laks m/ aniscreme og bønner

- Carpaccio af (vælg ml) oksemørbrad/tun/laks/havtaske

  m/ basilikum, parmesanost, rosmarinbagte tomater og salat

- King Prawns indbagt i filodej m/ salat

- Garniture, salater og brød

 

(salater til buffetten)

1) Salat af grønkål m/ syltede saltbagte selleri,
    ristede valnødder og æbler

2) Radicciosalat m/ ovnbagte jordskokker i appelsin/safran glace

    samt bagte rødbeder i chili/anis sirup

3) Bøgehatte m/ gule beder samt rosenkålsblade i lime

4) Endiviesalat m/ avocado, brombær, hasselnødder
    og mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)

5) Pommes Anna, lagdelt og bagt med skalotteløg, hvidløg,
    urter og smør

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)

 

 

Priser er v/minimum 20 personer og:
  - anrettes i porcelænsfade
 - er ekskl. levering 350,-
 - er ekskl. afhentning af brugt service 350,-

 

bestil italiensk buffet

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

Selskaber i og ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk 
+45 22 96 60 86

Frokostordninger

info@frederikskoekken.dk

+45 28 68 60 86