Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

Huskok, caféejer &
cateringvirksomhed

 

 

Ole Klein begyndte som huskok på et reklamebureau i slut firserne.  I 12 år blev Café- og restaurationslivet prøvet af samtidig med frokoster ud af huset - 8 år i Brønshøj og de sidste 4 år på Østerbro i B93's restaurationslokaler.

 

Slut 2009 sagde han farvel til café- og restaurationslivet for udelukkende at koncentrere sig om mad ud af huset fra nyt køkkendomicil i Islev, hvor han de seneste år har udvidet sin medarbejder stab med selskabskok og hjælp på cateringfronten.

Efter flere knopskydninger og overtagelse af ejendommen sammen med  frisør-naboen - indrettede Frederiks Køkken i 2017 det hyggelige 'hos Frederiks' lokale med plads til 12 pers. om langbordet.
Her bookes gourmetaftener, møder og fungerer desuden som showroom for 'Gourmetsaft' - high end alkoholfrie drikkevarer, et spændende firma som bestyres af Oles Hustru Lisa Als Klein.


Lisa er også frokost- og selskabskontakten hos Frederiks Køkken og rådgiver ligeledes selskaber og firmaer indenfor et voksende felt af alternative drikkevarer.

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086