TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
6 retters Gourmetmenu omkring langbordet
Bestil en eksklusiv
'chefs table' aften
for min. 6 max. 10 personer
i vores hyggelig og nyindrettet lokale, som
vi kalder 'hos Frederiks'
FORÅRSGOURMETMENU 2019
- 6 retters Fiskemenu -
(marts-maj 2019)
Appetizer
Stenbidderogn, røget torskerogn fra egen røgovn, løjrom
Forret
Skindstegt Vesterhavs torsk med indkogt monteret safransky og rødbede
Suppe
(Indkogt på krabbe og muslinger), med krabberavioli og sous vides konge krabbe
Mellemret
Blæksprutte risotto med svampe
Hovedret
Dampet helleflynder med rosenkål blade,
gule beder og rodfrugt purè i mild skaldyrs bisques
Dessert
Hjemmelavet parfait / sorbet is efter eget valg med kokken
795,- pr person
ekskl. vine og avec, inkl. kaffe
minimum 6 - max 10 personer
VINTERGOURMETMENU 2019/20
- 6 retters Vildt Menu -
(okt-nov 2019 / jan-feb 2020)
Appetizer
Røget kammusling, hokaido og jomfru hummer
Forret
Foie gras på 3 måder: 1. bagt - 2. terrin - 3. stegt
alle m/ æbler, selleri og kirsebær
Mellemret
Fritteret kanin ’croquet’ på karl Johan purè, jordskokker og blomkål
Mellemret
Vagteltimbale og vagtelæg, grønkål og rødbeder
Hovedret
Buk på 2 forskellige måder:
1. Braiseret bov
2. Langtidsstegt kølle
Rosenkål-pastinak svampe, creme perlebyg med urter, salviesauce
Hjemmelavet parfait / sorbet is
Efter eget valg med kokken
795,- pr person
ekskl. vine og avec, inkl. kaffe
minimum 6 - max 10 personer