Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

 

 

6 retters Gourmetmenu omkring langbordet

Bestil en eksklusiv
'chefs table' aften
for min. 6 max. 10 personer

i vores hyggelig og nyindrettet lokale, som
vi kalder 'hos Frederiks'

FORÅRSGOURMETMENU 2019

 

- 6 retters Fiskemenu -
(marts-maj 2019)

 

Appetizer
Stenbidderogn, røget torskerogn fra egen røgovn, løjrom

 

Forret
Skindstegt Vesterhavs torsk med indkogt monteret safransky og  rødbede

Suppe
(Indkogt på krabbe og muslinger), med krabberavioli og sous vides konge krabbe

 

Mellemret
Blæksprutte risotto med svampe

 

Hovedret
Dampet helleflynder med rosenkål blade,
gule beder og rodfrugt purè i mild skaldyrs bisques

 

Dessert
Hjemmelavet parfait / sorbet is efter eget valg med kokken

 

 

795,- pr person

ekskl. vine og avec,  inkl. kaffe

minimum 6 - max 10 personer

VINTERGOURMETMENU 2019/20

 

- 6 retters Vildt Menu -

(okt-nov 2019 / jan-feb 2020)

 

Appetizer
Røget kammusling, hokaido og jomfru hummer

 

Forret
Foie gras på 3 måder: 1. bagt - 2. terrin - 3. stegt
alle m/ æbler, selleri og kirsebær


Mellemret
Fritteret kanin ’croquet’ på karl Johan purè, jordskokker og blomkål

 

Mellemret
Vagteltimbale og vagtelæg, grønkål og rødbeder

 

Hovedret
Buk på 2 forskellige måder:
1. Braiseret bov
2. Langtidsstegt kølle
Rosenkål-pastinak svampe, creme perlebyg med urter, salviesauce

 

Hjemmelavet parfait / sorbet is
Efter eget valg med kokken

 

 

795,- pr person

ekskl. vine og avec,  inkl. kaffe

minimum 6 - max 10 personer

bestil gourmetmenu i huset 'hos Frederiks'

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086