- Ovnbagt laks med honning, chili og fennikel
- Tomatsalat af cherrytomater, quinoa, rødløg, persille og mozzarellaost
- Marineret kartoffelsalat med babyspinat og grønne bønner
- Perlebygsalat m/ gnocchi, asparges, jordskokker og rosiner samt urter
- Hjemmelavede fiskefrikadeller af hvid fisk m/ karry
masser af urter og lidt chili - hertil alm. remoulade
- Små nye kartofler m/ hvidløgssmør
- Bladsalat m/ friske figner og pærer
- Salat m/ jordbær, brombær, ristede pinjekerner
på et leje af sprød iceberg
- Ovnbagt unghane med
chili/limeblade marinade
- Blomkåls-tzatiki med
myntesmag og græskarkerner
- Salat af artiskokker,
asparges og små tomater
- Auberginesalat af
stegte auberginer
m/ citronsaft og urter
- Chana - Indisk gryderet bestående af oksekød i strimler med
kikærter og karrysauce
- Økologiske basmatiris med nelliker og lauerbærblade
- Samosas med grøntsagsfyld
- Julesalat med jordskokker, melon, granatæble og mangetout