TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
KØDRET
- Chana - Indisk gryderet bestående af oksekød i strimler m/ kikærter & karrysauce
VEGETARRETTER
- Samosas m/ grøntsagsfyld & hjemmelavet mangochutney
TILBEHØR TIL VARME RETTE
- Cous cous m/ friske abrikoser, azukispirer, rosiner & bredbladet persille
SALATER
- Julesalat med jordskokker, melon, granatæble & mangetout
- Linser, kikærter, butternut squash & romaine salat
- Auberginesalat af stegte auberginer m/ rucola & pinjekerner
PÅLÆG
- Frikadeller m/ rødbede & sennep
- Tunsalat
- Æg & rejer
BRØD
- Hjemmebagt hvedebrød m/ honning
- Hjemmebagt hvedebrød m/ yoghurt & malt
- Rugbrød
KØDRET
- Ovnbagt unghane m/ chili-limeblade marinade
VEGETARRET
- Fyldt peberfrugt m/ quinoa-ris, ost (L), forårsløg & grøn pesto på toppen
TILBEHØR TIL VARME RETTER
- Risotto & løvstikke
SALATER
- Blomkåls-tzatiki m/ myntesmag & græskarkerner
- Salat af artiskokker, asparges & små tomater
- Auberginesalat af stegte auberginer m/ citronsaft & urter
PÅLÆG
- Italiensk skinke m/ røræg
- Æbleflæsk: stegt flæsk m/ æble-løg kompot
- Hønsesalat (Æ) m/ ananas & svampe
BRØD
- Hjemmebagte surdejsbrød m/ ølandshvede
- Hjemmebagte hvedebrød m/ malt
- Rugbrød
KØDRET
- Kufta af kalv & lam m/ krydret yoghurt sauce
VEGETARRET
- Rispapirruller m/ strimlede grøntsager, avocado & peanut butter sauce m/ chili
TILBEHØR TIL VARME RETTER
- Sweet rice: gule ris m/ peanuts, rosiner & reven gulerod
SALATER
- Melon, mynte & græskarkerner
- Rød spidskål, reven gulerod, stegte svampe, blåbær, spirer, dild & sesamfrø
- Tomatsalat af cherrytomater, quinoa, rødløg, persille & mozzarellaost
PÅLÆG
- Koldrøget laks m/ hytteost (L) & urter
- Kogte æg & avocado
- Leverpostej, bacon & sliced charcuteri
BRØD
- Hjemmebagt hvedebrød m/ yoghurt, malt & rugkerner
- Hjemmebagt hvedebrød m/ yoghurt & græskarkerner
- Rugbrød
KØDRET
- Hjemmelavede fiskefrikadeller af hvid fisk
m/ karry, masser af urter & lidt chili - hertil alm. remoulade
VEGETARRET
- Bagte sweet potatoes fyldt m/ svampe, ovnbagte tomater,
frisk chili, rosmarin & purløgscreme
TILBEHØR TIL VARME RETTER
- Risotto m/ østershatte, champignon & parmesan
SALATER
- Bladsalat m/ friske figner og pærer
- Salat m/ jordbær, brombær, ristede pinjekerner på et leje af sprød iceberg
- Perlebygsalat m/ gnocchi, asparges, jordskokker, rosiner & urter
PÅLÆG
- Kartoffelmadder m/ bacon, hjemmerørt mayo, radiser & karse
- Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål
- Laksesalat af varmrøget laks, dild & salturt
BRØD
- Hjemmebagt focaccia hvedebrød m/ tomat & hvidløg
- Hjemmebagt surdejsboller m/ ølandshvede
- Rugbrød
KØDRET
-Braiseret nakkefilet m/ svampesauce, vindruer & salvie
VEGETARRET
- Vegetar tærter m/ porrer, spinat, tomat & ost
TILBEHØR TIL VARME RETTER
- Stegte blomkål i orlydej
SALATER
- Sharonfrugt, bagte rødbeder, granatæble & rød skovsyre
- Grønme linser, broccoli, stegte svampe & peberfrugter
- Hjertesalat, blåbær, ristede valnødder, æbler & druer
PÅLÆG
- Vitello tonnato
- Æg & rejer m/ mayo
- Paté m/ østershatte & røget skinke m/ syltede rødløg & purløg
BRØD
- Hjemmebagt surdejsbrød m/ ølandshvede & birkes
- Hjemmebagt hvedebrød m/ yoghurt & græskarkerner
- Rugbrød
4 - 5