Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

Forretsbuffet

1) Lufttørret skinke m/ artiskokhjerter og artiskokpuré

2) Lakseroulade af kold og varmrøget laks m/ senneps-purløgs creme og syltede  perleløg

Hovedretsbuffet

1) Sprødstegt confitbagt perlehønelår

2) Helstegt kalvefilet m/ trøffelsauce
3) Pommes Anna: lagdelte kartofler, bagt m/ skalotteløg, hvidløg, urter & smør

(Salater til buffetten)

1) Rød- og hvidspidssalat m/ grønkål, friske æbler, lime & hasselnøddrys

2) Rød endivie salat m/avocado, mango & ristede valnødder

3) Ovnbagte rødbeder m/ brombær, urter & Tebstrup gedeost

4) Salat m/ ovnbagte  & glaserede rodfrugter m/ rosenkålblade & stegte bøgehatte

- Hjemmebagt økologisk brød og hjemmelavede tapanader

(Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris)

 

Bestilling v/min. 20 personer
Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

Eksempel på fransk buffet fra 245,-

bestil fransk buffet

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086