TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage
1) Grillet tun med hyben pure med dild ”sponge cake”,
ramsløg sne og kartoffel sten
2) Stenbiderrogn på en løvstikke vaffel med lime curd,
syltede perleløg, salt agurk og brændt porre
3) Koldrøget kammusling med agurkecreme, radise crudité,
syltede æbler samt malt tuile
1) Vildt terrine m/ urter, glaserede rødbeder i trøffel mayo,
kartoffel sten samt ramsløgs ”sponge cake”
2) Hvid asparges panacotta m/ skovsyre sobert
og ristet rugbrød
1) Sprængt oksemørbrad i sous vide m/ sellericreme i sifon
m/ små gulerødder vendt i estragon, confiteret selleri og
ristet hjertesalat. Dertil trøffel sauce m/ små danske
ristede kartofler.
2) Sommerbuk (sæson fra 16. maj til 15. juli) langtidsstegt
ved 56° anrettet m/ røget pastinak creme i sifon m/
glaserede små rødbeder og stegte brisler, grillede
kejserhatte og bagte nye løg. Hertil morkel sauce samt nye
danske ristede kartofler.
Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader
1) Rabarbertærte m/ vanilje creme
2) Friske hindbær med hindbær pure og hindbærsobert m/
havreknas og chokolade ganache
3) Jordbærsymfoni - m/ rå marinerede jordbær på en
jordbær puré, jordbær sorbet og chokolade ganache
bestil snak om bryllups/festmenu
BESØG OS TIL EN SNAK
OM DEN STORE DAG