Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

Efterårs buffet

2 retter 295,- (Forret og hovedret)

 

Forret - tallerkenanrettet

- Stegte kammuslinger på polenta m/ kejserhatte og

    safransky

- Stegt havtaskemedaillon m/ grillede peberfrugter og aioli

 

 

Hovedretsbuffet

- Kalvetournados m/ skovdue

 

Garniture

- Salat af grønkål med syltede saltbagte selleri, bagt græskar,

  ristede valnødder, æbler, ribs eller granatæbler med urtemarinade

- Bøgehatte med gule beder samt rosenkåls blade i lime

- Endivesalat med appelsinfiletter, brombær, hasselnødder

   og mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)

- Pommes Anna, lagdelt og bagt med skalotteløg, hvidløg,

  urter og smør

- Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede

    tapanader

Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris

 

Bestilling v/min. 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

bestil efterårs buffet

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086