om os

kontakt

bestil

frokostordning - 28 68 60 86

mad i og ud af huset - 22 96 60 86

andre siger

 

Efterårs buffet (fra 17.sept. - 16.nov.)

 

2 retter 295,- (Forret og hovedret)

___________________________________________________

 

Forret - tallerkenanrettet

- Stegte kammuslinger på polenta med kejserhatte og safransky

- Stegt havtaskemedaillon m/ grillede peberfrugter og aioli

 

 

Hovedretsbuffet

- Kalvetournados med skovdue

 

Garniture

- Salat af grønkål med syltede saltbagte selleri, bagt græskar,

  ristede valnødder, æbler, ribs eller granatæbler med urtemarinade

- Bøgehatte med gule beder samt rosenkåls blade i lime

- Endivesalat med appelsinfiletter, brombær, hasselnødder

   og mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)

- Pommes Anna, lagdelt og bagt med skalotteløg, hvidløg,

  urter og smør

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris

___________________________________________________

 

Priser er v/minimum 20 personer og er:

 - anrettet i porcelænsfade

 - ekskl. levering 350,-
 - ekskl. afhentning af brugt service 350,-

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

Selskaber i og ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk 
+45 22 96 60 86

Frokostordninger

info@frederikskoekken.dk

+45 28 68 60 86