Kontakt

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

 

Efterårs buffet

2 retter 295,- (Forret og hovedret)

 

________________________________________________

 

Forret - tallerkenanrettet

- Stegte kammuslinger på polenta med kejserhatte og safransky

- Stegt havtaskemedaillon m/ grillede peberfrugter og aioli

 

 

Hovedretsbuffet

- Kalvetournados med skovdue

 

Garniture

- Salat af grønkål med syltede saltbagte selleri, bagt græskar,

  ristede valnødder, æbler, ribs eller granatæbler med urtemarinade

- Bøgehatte med gule beder samt rosenkåls blade i lime

- Endivesalat med appelsinfiletter, brombær, hasselnødder

   og mild gedeost (fra Tebstrup mejeri)

- Pommes Anna, lagdelt og bagt med skalotteløg, hvidløg,

  urter og smør

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

Ønskes dessert - kontakt os for forslag og mer-pris

_______________________________________________

 

Bestilling v/min. 20 personer

Anrettes på hvidt porcelæn
Ekskl. levering 350,-
Ekskl. afhentning 350,-

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 

Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk

 

Frokostordninger

frokost@frederikskoekken.dk

 

Al telefonisk kontakt:

+45 2868 6086