om os

kontakt

bestil

frokostordning - 28 68 60 86

mad i og ud af huset - 22 96 60 86

andre siger

 

Bryllups menu

Bryllupsmenu / festmenu

3 retter 395,-  4 retter 495,-

Eksempler på:

Forret (vælg 1)

1) Grillet tun med hyben pure med dild ”sponge cake”, ramsløg sne

    og kartoffel sten

2) Stenbiderrogn på en løvstikke vaffel med lime curd,
    syltede perleløg, salt agurk og brændt porre

3) Koldrøget kammusling med agurkecreme, radise crudité,
    syltede æbler samt malt tuile

 

 

Mellemret (vælg 1)

1) Vildt terrine med urter, glaserede rødbeder i trøffel mayo,
    kartoffel sten samt ramsløgs ”sponge cake”

2) Hvid asparges panacotta med skovsyre sobert og ristet rugbrød

 

 

Hovedret (vælg 1)

1) Sprængt oksemørbrad i sous vide med sellericreme i sifon
    med små gulerødder vendt i estragon, confiteret selleri og ristet

    hjertesalat. Dertil trøffel sauce med små danske ristede kartofler.

2) Sommerbuk (sæson fra 16. maj til 15. juli) langtidsstegt ved
    56° anrettet med røget pastinak creme i sifon med glaserede

   små rødbeder og stegte brisler, grillede kejserhatte og bagte nye

   løg. Dertil morkel sauce samt nye danske ristede kartofler.

 

Hjemmebagt økologisk brød og diverse hjemmelavede tapanader

 

 

Dessert (vælg 1)

1) Rabarbertærte med vanilje creme

2) Friske hindbær med hindbær pure og hindbærsobert med

    havreknas og chokolade ganache

3) Jordbærsymfoni - med rå marinerede jordbær på en jordbær

    puré, jordbær sorbet og chokolade ganache

 

Priser er v/minimum 20 personer og:
  - inkl. kok til tallerkenanretning i max. 5 timer
  - ekskl. levering 350,-
  - ekskl. afhentning af brugt service 350,-

 

BESØG OS TIL EN SNAK
OM DEN STORE DAG

bestil snak om bryllups/festmenu

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

Selskaber i og ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk 
+45 22 96 60 86

Frokostordninger

info@frederikskoekken.dk

+45 28 68 60 86