Kontakt

kalender

bestil

lej festudstyr

Al kontakt:  28 68 60 86

andre siger

historie

     TJEK KALENDER - Fremover leverer vi mad ud af huset tirsdag til fredag - Vi holder lukket, lørdag, søndag og helligdage

 

4 retters nytårsmenu

385,-  v/min 12 pers.

Alt klar til en hyggelig nytårsaften...
Alt skal blot varmes og anrettes.

Følg vejledningen og føl dig som en mesterkok!

(ønskes tilvalg se forneden)

 

 


Forret

- Hummerbisque med stegt jomfruhummer & røget kammusling
  med citroncreme og urter

 

Mellemret

- Krondyr terrin med rodfrugter, urter,  salat med smørristede
  rosenkål og peberrodcreme, syltede perleløg og maltjord

 

Hovedret

- Oksemørbrad som tournados med rødbedepuré, glasserede

  rødbeder, trøffelsauce og stegt pommes anna

 

Dessert

- Hvid chokolade panna cotta på brioche med estragonsukker
  og blåbær chokolade mousse med passionsfrugt sorbet

 

 

Tilkøb ost, kransekage og leje af service

 - 3 forskellige slags oste fra den nordisk verden med
   syltede nødder samt kvædekompot

   65,-

 

 - Kransekage til kl. 00.00

    22,-

 

  - Leje af service mm

 

 

 

Pris 385,- v/minimum 12 personer
 - Bestilte menuer afhentes 'hos Frederiks'

    på Islevbrovej 54B, 2610 Rødovre

Se Vinforslag til Nytårsmenuen
fra Lars fra Fejø Vin

 

Lisa anbefaler flotte, lækre alternative drikkevarer

til dine gæster der ‘ikke drikker’

bestil nytårsmenu

 

 

Frederiks Køkken

Islevbrovej 54-54B
2610 Rødovre

 Selskaber ud af huset
selskab@frederikskoekken.dk  Frokostordninger frokost@frederikskoekken.dk  Al telefonisk kontakt: +45 2868 6086